Αρχική Σελίδα

Tianjin Ruiyuan Electric Material Co,.Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
FINE WIRE DRAWING MACHINE WIRE DRAWING FACTORY 0.013MM SUPERFINE COOPER WIRE WIRE ENAMELLED FACTORY SELFBONDING WIRE WIRE ENALLED G FACTORY PROCESS CONTROL PROCESS CONTROL ENMALED ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ η μηχανή δοκιμών
FINE WIRE DRAWING MACHINE
WIRE DRAWING FACTORY
0.013MM SUPERFINE COOPER WIRE
WIRE ENAMELLED FACTORY
SELFBONDING WIRE
WIRE ENALLED G FACTORY
PROCESS CONTROL
PROCESS CONTROL
ENMALED ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
η μηχανή δοκιμών

FINE WIRE DRAWING MACHINE

0.032MM FINE WIRE DRAWING MACHINE

WIRE DRAWING FACTORY

FACTORY AT A GLANCE

0.013MM SUPERFINE COOPER WIRE

THE MACHINE OF 0.013MM SUPPERFINE COPPER WIRE

WIRE ENAMELLED FACTORY

SELFBONDING WIRE

PRODUCTIIVE PROCESS OF SELFBONDING WIRE

WIRE ENALLED G FACTORY

ONE COMPLETE WIRE ENALLED PRODUCTION LINE

PROCESS CONTROL

WHOLE PRODUCTIVE PROCESS CONTROL

PROCESS CONTROL

REAL TIME WIRE GUAGE INSPECTION

ENMALED ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΜΑΛΤΩΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ COOPER

η μηχανή δοκιμών

ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

 • Γραμμή Παραγωγής

  Οδηγούμε ως παραγωγός του λεπτού και πολύ λεπτού σμαλτωμένου καλωδίου χαλκού (άνεμος καλώδιο) στην Κίνα.

   

  Παραγάγαμε και παραδώσαμε την αντιστοιχία στο IEC 60317-51, JIS C3202, NEMA, mw82-γ βιομηχανικά τυποποιημένων ή στις συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών. Εκτός από το σμαλτωμένο καλώδιο χαλκού παράγουμε επίσης το σμαλτωμένο καλώδιο που γίνονται από πολύ άλλο μέταλλο καθώς επίσης και το selfboding καλώδιο και litz το καλώδιο

   

  Το διάστημα πατωμάτων facotry είναι άνω των 8000㎡ που διαιρούνται σε δύο εργοστάσια: Το εργοστάσιο και το καλώδιο σχεδίων καλωδίων σμάλτωσαν το εργοστάσιο.

   

  Με 200 έμπειρο προσωπικό και 7 συστήματα ελέγχου quanlity πυρήνων, υψηλός μας - η ποιότητα είναι επιβεβαιωμένοι ελεγκτές byexternal επανειλημμένα στα πολυάριθμα πιστοποιητικά, παρακαλώ ελέγξτε τα πιστοποιητικά μας.

   

  Είμαστε ενδιαφερόμενοι, για το ότι το σμαλτωμένο καλώδιό μας παράγεται περιβαλλοντικά compatibly και περιέχει ένα ελάχιστο των ρύπων μόνο. Τα ανεξάρτητα εργαστήρια επιβεβαιώνουν με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά RoHS τους, ότι το σμαλτωμένο καλώδιο είναι συμβατό με το περιβάλλον.

 • OEM / ODM

  Τώρα ο cOem και ο ODM είναι όλο και περισσότερο δημοφιλείς, ειδικά ODM. Με τα διαφορετικά πρότυπα όπως JES/NEMA/IEC μπορεί όχι πάντα να ικανοποιήσει την απαίτησή σας, έτσι μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με την προδιαγραφή σας. Εάν δεν έχετε διευκρινίσει την απαίτηση, αλλά έχει την ιδέα σας τι μας θέλετε, παρακαλώ λέτε, θα βοηθήσουμε να σχεδιάσουμε την προδιαγραφή σας και να παρέχουμε το δείγμα στη δοκιμή. Έχουμε εξετάσει πολλούς πελάτες με την απαίτησή τους για πολλά χρόνια, εμπιστευόμαστε την επαγγελματική πείρα μας!

 • Ε & Α

  Έχουμε τέσσερα εθνικά invetionas και την εθνική τεχνογνωσία δέκα που καλύπτουν αυτή τη στιγμή τις βασικές τεχνολογίες της παραγωγής equipmetn και κατασκευή, Ε&Α προϊόντων και τυποποιημένη καθιέρωση κ.λπ. επεξεργασίας. Εν τω μεταξύ η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα υψηλών προτύπων στην ανάλυση της μηχανικής λειτουργίας του χρώματος καλωδίων, της ηλεκτρικής λειτουργίας, της λειτουργίας θερμότητα-απόδειξης, της λειτουργίας διάβρωση-απόδειξης και της εφαρμογής κ.λπ.

   

  Με την ισχυρή ομάδα Ε&Α, πιό πολύ τα μέλη ομάδας μας έχουν 8 έτη εμπειρίας, μερικά είναι πάνω από 20 έτη, όλα αυτά εξασφαλίζουν τα προϊόντα ότι μας είναι πάντα innnovative, κύρια ποιότητα και παροχή του λεπτότερου και λεπτότερου σμαλτωμένου καλωδίου βαρελοποιών

   

  Κρατάμε στην καινοτομία προϊόντων, και πρόθυμος να κάνουμε την έρευνα και την ανάπτυξη αγοράς με τους πελάτες μας χέρι-χέρι.

Στοιχεία επικοινωνίας
Tianjin Ruiyuan Electric Material Co,.Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James Shan

Τηλ.:: 86-22-88333337

Φαξ: 86-22-88333332

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)